El projecte integral és un programa d’abast comarcal en el què, a través d’un procés personalitzat d’acompanyament i suport, acompanya a la persona jove en la definició de la pròpia trajectòria educativa i professional.

S’ofereix a la persona una oferta formativa flexible i adaptada a les seves necessitats, per tal de facilitar la inserció en el món laboral o bé retornar al sistema educatiu.

Aquest projecte l’ha sol·licitat el Consell Comarcal del Vallès Occidental i hi participen l’Ajuntament de Sabadell-Vapor Llonch, Servei Ocupació de l’Ajuntament de Rubí, Servei Ocupació de Barberà del Vallès, Servei d’Ocupació de Badia, Ajuntament de Ripollet, Ajuntament de Montcada i Reixac i Servei Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa-Foment de Terrassa.

Les actuacions que es durant a terme al projecte són:

Acollida, orientació i disseny del full de ruta i itinerari personal

 

El projecte s’adreça a persones joves de 16 a 29 anys inscrites al Servei Públic d’Ocupació (Oficina de Treball) i al sistema de Garantia Juvenil, que hagin abandonat els estudis postobligatoris de formació professional o universitaris, o que havent-los acabat, no trobin feina.

Informa’t