No trobeu personal amb la formació necessària?

Des del Servei d’Ocupació analitzem i detectem necessitats formatives per a la creació de continguts coherents amb les necessitats reals de l’empresa. El nostre objectiu és assolir l’equilibri entre l’oferta i la demanda del mercat de treball, formant a les persones en base a les necessitats actuals i reals de les empreses.

Com ho fem?

Realitzem Formacions a mida: El nostre departament de formació, en funció de la formació que trieu i els perfils que demandeu, s’encarrega de dissenyar, planificar i gestionar les accions formatives per a la qualificació professional.
Impartim cursos adaptats a les necessitats i realitat de la vostra empresa, per tal que el vostre equip humà desenvolupi les competències i actituds necessàries per aconseguir els objectius fixats.

On es realitza?

La formació es pot impartir a les vostres instal·lacions, però també proporcionem els espais adients per a la realització de la mateixa. Disposem d’espai i a aules homologades a les nostres instal·lacions del Campus professional Vallparadís, Edifici Edison o Vapor Universitari.

Per més informació: Servei d’Intermediació i relació amb les empreses intermediacio@terrassa.cat 93 789 11 11 (4422)

Més informació