A: General

Aquest matí, el Tinent d’Alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic; Indústria i Ocupació conjuntament amb el Sr. Joan Cruz Director de Relacions Institucionals i Coordinació Territorial a Catalunya de Fundació Telefònica han donat la benvinguda a l’alumnat del curs de Programació PHP:

La Fundació Telefònica ha endegat un programa d’ocupació per als joves d’entre 18 i 35 anys que anomenen “Empleo Digital”, que ho podríem traduir al català com a “Ocupació digital”.

Amb dita Fundació hem establert un conveni de col·laboració que permet a 25 joves formar-se durant 5 mesos en les darreres tecnologies TIC i en especial en llenguatge PHP, un dels llenguatges més potents que hi ha per al desenvolupament d’aplicacions web i que ha servit com a base per a la construcció de Facebook o Wikipedia.

Des de l‘Ajuntament posem a disposició del curs les instal·lacions del Vapor Universitari, la nostra col·laboració en la selecció de les persones a través del Servei d’Ocupació i la cerca d’empreses IT que tinguin necessitat d’incorporar perfils digitals perquè sigui col·laboradores del projecte, amb l’objectiu de generar beneficis per a totes les parts i crear ocupació.